İçeriğe atla
KOKOMAKOKOMA
Kore’nin En Yeni Cilt Bakım Markası RESH LAB TÜRKİYE’DE!

Kore’nin En Yeni Cilt Bakım Markası RESH LAB TÜRKİYE’DE!

Son zamanlarda hepimiz Kore cilt bakım markalarının bağımlısı olduk. K-Beauty dünyada olduğu kadar ülkemizde de oldukça popüler. Gün geçmiyor ki her gün yeni bir Kore cilt bakım markası ile tanışıyoruz. En yeni markaları yakından takip eden bizler, Resh Lab markasını sizlerle buluşturduk kısa zaman önce.

Resh Lab Marka Hikayesi

Kore ürünlerini dünyanın çeşitli ülkelerine satışını yapan iki girişimci, aldıkları geri bildirimler ile formüllerini geliştirmişler. Bu geri bildirimler doğrultusunda içerikleri siyah ve beyaz olarak kategorize eden bu iki girişimci kendilerine göre sakıncalı buldukları içerikleri siyah, olumlu geri bildirim aldıkları içerikleri ise beyaz listeye eklemişler. Bir yıl Ar-ge’nin ardından Resh Lab markasını kurmuşlar.

Ayrıca marka hayvan deneysiz ve vegan. Bizden büyük bir alkış aldı. Paraben, parfüm, alkol, sülfat gibi içeriklerden kaçınmışlar.

Yakın zamanda Avrupa ve Rusya pazarında satışa başlayacak bu markanın yeni ürünleri ise Mart ayı içerisinde Türkiye’de olacak! Yeni ürünleri arasında hibrit filtreye sahip güneş koruyucuyu bizler denemeye başladık. 10 üzerinden 10 puan verdik 😊

Doğal İçerikleri Teknoloji ile Buluşturan Leke Serumu

Kore’de yeni kurulan Resh Lab, Kore laboratuvarlarında geliştirilen teknolojik formülleri ile öne çıkıyor. “Müşteri deneyimi” üzerine inşa edilen bu marka, içerik seçiminde oldukça titiz çalışmış. Özellikle Pure Vitamin c Serum 12,5% markanın öne çıkan ürünlerinden. C vitaminin en saf hali olan Askorbik asit ve 3-O Ethyl Ascorbic Acid yer alıyor. Tam bir anti-aging ve leke serumu olduğunu söyleyebiliriz. Son zamanlarda leke serumlarının popüler içeriği olan “Tranexamic Acid” yine bu serumun ana içeriklerinden birisi. İçeriğinde yer alan 4 Farklı moleküler boyuta sahip hyaluronik asit, panthenol ise cilde nem ve dolgunluk kazandırıyor. Ayrıca bu aktif içerikleri “Lipozom Teknolojisi” ile ciltle buluşturuyor. Anında ışıltı ve dolgunluk arayanlar burada mı? İşte bu serum tüm isteklerine cevap verecek. Bizden de tam not aldığını söyleyebiliriz.

 

Sıfır Kalıntı ile Makyaj Temizliği

Makyajımı tamamen arındırsın, gözlerimde buğulanma yapmasın, cildimi yağlandırmasın ya da kurutmassın. Böyle bir yağ bazlı temizleyici arıyorum diyorsan Resh Lab, seni duydu ve senin için Zero Balance Cleansing Balm üretti. İçeriğinde Centella, carollina gibi cildini sakinleştirici ve onarıcı bitkiler yer alıyor. Pembe renkte olması ise oldukça tatlı. İçeriğinde boya olmadığını belirtmek isteriz. Doğal bitkiler ile bu renk elde edilmiş. Formülü ise, çocukların kullanabileceği kadar doğal.

Doğal Bitkilerle Formüle Edilen Nemlendirici; Su ve Nem Bombası

Hassas, kızaran ve nem ihtiyacı olan ciltler? Arayışınız doğal içerikli bir nemlendirici ise, su yerine %46 centella suyu ile formüle edilen bitkisel içerikli Unscented Cica Calming Daily Cream incelemelisin. Emilmesi çok hızlı. Sürdüğünüz anda cildine canlı ve nemli bir his bırakıyor. Adeta bir su bombası! Yağlı bir his oluşturmadığını söyleyebiliriz. İçeriğinde yer alan %2 niacinamide ise kızarıklık, leke gibi cilt endişelerin için mükemmel bir içerik. Ceramide NP, Squalane ise cildinin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. Özellikle roza görünümüne sahip ciltlerin çok seveceği doğal içerikli bir nemlendirici.

Olive Leaf Gentle Cleanser

Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen köpük temizleyici ise favorilerimiz arasına girdi bile.  Olive Leaf Gentle Cleanser, doğal içeriklerle formüle edilmiştir. İçeriğinde yer alan Centella bitkisi cildini yatıştırmada, zeytin ağacı yaprağı ise antibakteriyel, antifungal and antimikrobiyal özellikleri ile sivilcelerinin iyileşmesinde, kızarık görünümünün giderilmesinde etkili. 5.5 pH derecesi ile cildi tahriş etmeden ölü cildi ölü derileri, makyajı ve fazla sebumu temizliyor. Ürün 150 ml ve oldukça uzun süre kullanılabilir. Yoğun köpük formundan dolayı sadece bir pompa ile tüm cildi arındırıyor. Cildinde hassasiyet, kızarıklık, roza ve sivilce gibi endişelerin varsa ve cildini kurutmadan nazikçe temizlesin istiyorsan bu ürün bir şansı hak ediyor.

Resh Lab markasının ürünleri bizden tam not aldı. Kokoma ekibi olarak ürünleri satışa başlamadan önce bir süre bizler deniyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz yorumlar tamamen bizim deneyimlerimize ait.

En kısa zamanda sende de güzel yorumlar duymayı ümit ediyoruz 😊 Ayrıca belirtmemizde fayda var, yorumlarını bizlerle paylaştığında puan kazanabileceğini de unutma. kokoma.com.tr üzerinden oluşturduğun siparişlerde, satın aldığın ürünlere ait deneyimlerini yorum olarak yazdığında Koko-Money kazanabilirsin. Kazandığın bu puanlarla indirimli olarak ürün satın alabilirsin. Detaylı bilgi için tıklayın.

Kokoma’ın avantajlarla dolu dünyasına katılarak sende Kore cilt bakım ürünlerini indirimli olarak satın alabilir, puan biriktirebilir, biriken puanların ile indirimli alışveriş yapabilirsin. İlk alışverişe özel 30 TL indirim kodunu üye olarak kazanabilirsin. Hemen üye ol indirimi kaçırma!

Sepet 0

Sepetinizde hiç ürün yok.

Alışverişe Başla